Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Didi Потребител

|
|
Върнете се в началото |
|
Мариана Site Admin- Педагог

|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 1:14 pm Заглавие: Помага ли съпругът ви в домакинската работа |
|
|
Съгласна съм с теб, Диди! Да, съпругът ми помага, но само когато не е на работа, а това се случва рядко._________________ Добре дошли в НФ "Моето дете": Сайт за настоящи и бъдещи родители, всичко за развитието и възпитанието на детето от 0 до 18г. www.moetodete.com
 |
|
Върнете се в началото |
|
mamikami Потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 18, 2007 9:08 pm Заглавие: Помага ли съпругът ви в домакинската работа |
|
|
Да,помага в готвенето.Приятелки ме питат не ми ли е неудобно да се прибере уморен от работа и да приготвя вечеря,но той го прави доброволно,доставя му удоволствие. Сега,например,той приготви вечеря,аз приспах децата,седнахме,хапнахме и си седим,бъбрим си,аз си пиша във форумите.Той отвреме- навреме ме пита какво пиша._________________
Гледай на личността на ближния,като на свой равен по достойнство.
Кант |
|
Върнете се в началото |
|
антония Потребител
|
|
Върнете се в началото |
|
baibs Потребител
|
|
Върнете се в началото |
|
ninka Потребител
|
|
Върнете се в началото |
|
lidka_kaimakanska1974 Потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 11, 2008 4:23 pm Заглавие: Помага ли съпругът ви в домакинската работа |
|
|
Хайде и аз да го похваля.Много ми помага в домакинската работа и за децата, но понякога трябва да му повтарям за дадено нещо за да направи.
_________________ ww.bgbaby.net/tickers/4278570.gif[/img][/url]
|
|
Върнете се в началото |
|
vancheto Потребител

|
|
Върнете се в началото |
|
magi-dari Потребител

Регистриран на: 21 Фев 2008 Мнения: 9 Местожителство: гр.Ген.Тошево
|
Пуснато на: Съб Мар 29, 2008 7:52 pm Заглавие: Помага ли съпругът ви в домакинската работа |
|
|
Да помага ми много във домакинството и със децата стига да не е на работа но понякога трябва да му напомням за някой неща,но и натолкова съм му благодарна.  |
|
Върнете се в началото |
|
|