Web Design
Добре Дошли 
..............................................................................................................
Уеб сайтът е мястото за пълно онлайн представяне на вашия бизнес, организация, проект или дори идея. Освен информационното си предназначение той е подходящ и за популяризация и реклама, а с развитието на уеб технологиите чрез него може да се реализира цялостен самостоятелен предприемачески проект - източник не само на вътрешни ползи, а и на реални постъпления. Публикуването на актуална информация е от ключово значение за успеха на сайта и за пълноценната му роля в комуникационната и маркетингова стратегия на фирмата. Осъвременяването на съдържанието може да се извършва от външен изпълнител като допълнителна услуга по поддръжка (статичен тип сайтове) или от вас посредством Система за управление на съдържанието (CMS) - динамични сайтове, без за това да са необходими специфични познания или софтуер.  • ДИЗАЙН
  • ПОДРЪЖКА
  • НАДЕЖНОСТ
  • WEB-ХОСТИНГ
  • ДОМЕЙН
  • КОНСУЛТАЦИИ
  • SEO
  • НИСКИ ЦЕНИ
  • ПОРТФОЛИО
email:welmar@abv.bg
Copyright © 2005-2008 Всички права запазени
Професионален
Уеб дизайн за вашия бизнес.

Екипът ни ще създаде за Вас най-добрите Уеб дизайн решения.
Искате Уеб сайт?
................................................
Вече сте убедени, че имате нужда от сайт - направете първата крачка!
Ако вече имате сайт, който се нуждае от освежаване и модернизация - свържете се с нас!

Как се прави сайт
9 важни въпроса

които ръководителите на фирми е добре да обмислят преди изготвянето на корпоративния уеб сайт

Фирменото присъствие в Интернет вече не е въпрос на мода, а на необходимост. Чрез него, освен просто представяне, напомнящо на визитна картичка, се постигат различни задачи - оптимизира се връзката с клиенти и бизнес парнтьори, продават се стоки у услуги, прилагат се значително по-сложни В2В и В2С модели. Всеки ръководител, който има в плановете си изграждане на подобно присъствие - корпоративен сайт или конкретен уеб проект, е добре да помисли по следните важни въпроси. От правилното им решение зависи успеха на начинанието.

1. Знайте защо
Много често решението за това да се създаде уеб сайт на фирмата не е добре мотивирано. Счита се, че просто е добре фирмата да има сайт. Това е доста неправилно. Сайтът следва да има своя цел, както и задачи с които да я постигне.
Пет стъпки за успешен сайт

2. Знайте за кого
Важно е да се знае за кого се прави сайта, кои ще са предполагаемите посетители, за да може неговото изграждане да е съобразено с тях - като дизайн, функционалност, съдържание. Така например, ако целта ви е чрез сайта да популяризирате нов фирмен продукт, предназначен за млади момичета, живеещи в българия сайтът ще е един, а ако целта ви е чрез сайта да подобрите комуникацията с вече съществуващи клиенти, които са предимно мъже на средна възраст от Европа - ще е друг.

3. Правилен избор - кой
Съществуват три варианта за изграждане на фирмения сайт - да се възложи на служител от фирмата, да се възложи на фриленс дизайнер, да се възложи на уеб агенция. При първите два варианта се спестяват средства. Проблемите идват от това, че обикновено добър сайт не може да се направи от един човек. Стои въпросът с поддръжката на сайта, липсват гаранции и за качеството и за сигурността. "Евтиното е скъпо", казва поговорката. При изборът на уеб агенция обикновено със сайта се заемат маркетолози, дизайнери, програмисти, разработчици. Това е екип с опит, който познава възможностите на медиата, предлага опции, за които може би не сте мислили, дава гаранции, поддържа сайта, поема и промоцията му след неговото завършване.

4. Вслушайте се как
Всеизвестно е, че у нас всеки разбира от всичко. И все пак, за да стане качествен сайт - доверете се на професионализма на хората от уеб агенцията. Не налагайте, а споделяйте вижданията и желанията си. Сайтът не е само красиво графично решение. Зад това, което е на екрана стоят сложна функционалност и програмиране. Професионалистите ще знаят как да съчетаят всички елементи, за да направят сайта успешен.

5. Изборът - къде
За да бъде сайтът достъпен е важно да се помисли къде ще се постави, т.е. да се избере добър хостинг. Отново - не винаги евтиното (или безплатно) решение е правилното. Това важи в още по-голяма степен при сериозни бизнес проекти, при които възниква необходимост от закупуване на собствен сървър. Консултирайте се със специалисти за оптималното решение.
Обмисленият избор на име на сайта - домейн, също е от значение. То трябва да е едновременно атрактивно, лесно за запомняне и изписване, да "говори" за същността на сайта.

6. Не е маловажно и кога
Датата на стартиране на всеки проект е важна. След изграждането на сайта и пускането му той се регистрира в портали и търсачки, трябва www адреса да се включи във визитките и останалите печатни материали на фирмата, но това са само първите крачки. Те са крайно недостатъчни. Промоцията на сайта следва да се обмисли. Добре е да се предвиди и банерна реклама, съобщения в пресата, алтернативни форми.

7. Не подценявайте Интернет
Освен промотирането на сайта следва да се знае, че има нужда от неговата поддръжка, защото няма нещо по-досадно от остарялата информация. Периода на обновяване както и кой ще се заеме с тази задача са важни въпроси.

8. Не надценявайте Интернет
Интернет е динамична медиа. Тя изисква постоянна активност. Вярно е, че чудесата се случват рядко, но чрез постоянство може да се постигне много. И все пак, не очаквайте, че с уеб присъствието си ще решите всички фирмени проблеми.

9. Бъдете реалисти
Освен изброените, със сигурност ще възникнат още много въпросителни. Но това не бива да ви спира! Бъдете наясно, че в Интернет има милиони и милиони сайтове, които също са били замисляни като вашия. Всеки се е стремил да е уникален. Колко от тях са успели? И необходимо ли е това? Не мислете, че е лесно да създадете втори Amazon.com и не искайте да превърнете корпоративния си сайт в Yahoo. Съобразявайте се със законите на Мрежата, бъдете реалисти и ще успеете!
Как може малкият бизнес да бъде конкурентен?
............................................................................
Само защото притежавате малка фирма не значи, че не можете да намерите своето място в Интернет. Всъщност, световната мрежа е най-доброто място за процъфтяване на малкия бизнес, тъй като дава възможност за съревнование с по-големи конкуренти на една и съща арена. Всичко, от което се нуждаете, е качествен дизайн за Вашия уеб сайт - по този начин бизнесът Ви ще има същият шанс за успех. Създаването на сайтове за малкия бизнес винаги е бил наш приоритет. Някои от клиентите ни стартираха като малки фирми и ние имаме удоволствието да следим растежa им.
 
 
 
Промоция за изработка на уеб сайт на малка фирма:

    * Съвременен и уникален уеб дизайн, базиран на предпочитаните от Вас структура и цветова гама
    * Адрес от типа www.vashiat_site.com
    * 1 година хостинг на сайта !!!
    * Неограничен брой е-mail адреса от типа ime@vashiat_site.com или /net, org, biz, info/
    * Неограничен брой поддомейна от типа http://ime.vashiat_site.com
    * Неограничен брой вътрешни страници
    * Неограничен брой База данни
    * Към вашия акаунт можете да прибавите още 5 нови сайта от типа: sait1.com, ......... sait5.com
    * !!! НОВО: Динамично обновяване през потребителски интерфейс !!! - т.е. Вие можете да обновявате желана част от сайта без да Ви е необходима каквато и да било техническа подготовка! Достъпът до този интерфейс е с Ваша парола.