Национален Форум
Вход Регистрирайте се Въпроси/Отговори Потребители Търсене Национален Форум

Обръщане на чурката на момченцата

Създайте нова тема   Напишете отговор    Национален Форум "Моето дете"от 0 до 18 г. www.moetodete.com Форуми » Проблеми, отглеждане, развитие и възпитание на децата от кърмаческа възраст: 0-1 г.
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
diana25
Потребител

Местожителство: SLIVEN

Пуснато на: Сря Юли 25, 2007 8:53 pm Заглавие: Обръщане на чурката на момченцата Отговорете с цитат

Kак да се справя с отварянето на чурката на моето момченце. Tой е на 5 месеца и имам чувството, че за да се отвори трябва да я "разпоря". Aз я отварям като го кьпя но е все така срасната.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Мариана
Site Admin- Педагог

Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 6:05 pm Заглавие: Здравейте! Отговорете с цитат

Тук е темата за фимозата: http://moetodete.com/forum/viewtopic.php?t=36 Детето още е прекалено малко,за да се притеснявате. Добре е при измиване и къпане да издърпвате леко кожичката доколкото е възможно, без да насилвате. След годинка, ако главичката не се е забелила, потърсете консултация със специалист- хирург. Ако той прецени, че е необходима намеса, процедурата отнема минутка и всичко си идва на мястото.

anelka
Потребител

Местожителство: Sofiq

Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 1:59 pm Заглавие: Обръщане на чурката на момченцата Отговорете с цитат

Ние сме в началото на 6 мес. и не насилваме тук нещата. И ние като вас само вечер при къпане издърпваме леко, за да поизмием мъничко. И неонатоложката ни, на която много се доверяваме, и педиатърката ни казаха, че нещата сами си идват на место до година, година и няколко месеца. Така че споко Very Happy

Върнете се в началото
diana25
Потребител

Местожителство: SLIVEN

Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 7:23 pm Заглавие: Обръщане на чурката на момченцата Отговорете с цитат

Благодаря!Наистина се успокоих. Very Happy

Върнете се в началото
m_a_y_a
Потребител

Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 1:58 am Заглавие: Обръщане на чурката на момченцата Отговорете с цитат

И на мен това ми е доста страховита тема, но и нашата педиатърка каза да не пипаме, за разлика от бабите - пропагандират дърпане, "ако трябва и кръвчица да се пусне" Shocked

Върнете се в началото
lidka_kaimakanska1974
Потребител

Пуснато на: Съб Ное 24, 2007 6:38 pm Заглавие: Обръщане на чурката на момченцата Отговорете с цитат

Синето сегае на 5 месеца и да ви кажа аз не съм толкова насилвала нещата та чак кръвчица да му се пусне.От 10-ят ден започнахме постепено и така до края на 2 мес. бяхме свършили таз работа.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ива8717
Потребител

Пуснато на: Сря Сеп 10, 2008 8:56 am Заглавие: Обръщане на чурката на момченцата Отговорете с цитат

Имам идин въпрос,но първо да ви кажа че сина ми е на 1 месец.Мога ли сега да започна заголване на чурито му и как се прави?Трябва ли да бъде във вода или не?
Благодоря,предварително за помоща

Върнете се в началото
таниии
Потребител

Пуснато на: Пон Юни 22, 2009 9:11 am Заглавие: Обръщане на чурката на момченцата Отговорете с цитат

Mоя син е на два месеца,забелването го започнах още на втората седмица макар да трябва чак след 40ия ден.За мен това е страшно много време.И от една седица съм му я забелила напълно главичката.А и ако това не се направи му я цепят,което е доста болезнено сигурно.Така че мой съвет всяка вечер забелвайте по колкото може повечко.

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Национален Форум "Моето дете"от 0 до 18 г. www.moetodete.com Форуми » Проблеми, отглеждане, развитие и възпитание на децата от кърмаческа възраст: 0-1 г. Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Google