Национален Форум
Вход Регистрирайте се Въпроси/Отговори Потребители Търсене Национален Форум

Имам нужда от съвет!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Национален Форум "Моето дете"от 0 до 18 г. www.moetodete.com Форуми » Клуб "Татко"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Мариана
Site Admin- Педагог

Пуснато на: Чет Мар 22, 2012 1:29 pm Заглавие: Имам нужда от съвет! Отговорете с цитат

Проблемът е изложен в писмо до пощата на сайта:

Цитат:
Здравейте, на 35 г. съм, женен от 10 г., имаме дете на 5 г. Проблемът започна след раждането на детето, все още не намирам отговор какво провокира нещата, но след поредица от ситуации и неадекватни постъпки от страна на съпругата ми посетихме психиатър и в последствие й бе поставена диагноза биполярно разстройство. Редовно посещаваме консултации при психиатъра, пие си лекарствата, но не виждам значително подобрение. Препоръчаха ми работа с психолог, но не зная дали ще е от полза. Как да й помогна? Нямаме никакви съпружески отношения. Отговорен човек съм, но не зная кое е най-доброто за тримата, дали нещата да продължават така или е време да помисля за себе си и за детето. Р. Дайте съвет!

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Национален Форум "Моето дете"от 0 до 18 г. www.moetodete.com Форуми » Клуб "Татко" Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Google