Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
francheska Потребител
|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2011 2:00 pm Заглавие: Родители и деца |
|
|
Възможно ли е дете на 1 годинка да не показва привързаност към майка си при условие че тя го отглежда с любов(разбира се необсебваща е ненатрапчива)?
|
|
Върнете се в началото |
|
Вероника Иванова Психолог
|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2011 4:31 pm Заглавие: Родители и деца |
|
|
Здравейте, доколкото разбирам има очаквания от страна на възрастните, които детето не изпълнява.Важно е да се изясни какво за възрастния означава не показва привързаност.Добре е да се изясни казуса в среща с колега-писхолог, в града, в който живеете.
|
|
Върнете се в началото |
|
francheska Потребител
|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2011 6:41 pm Заглавие: Родители и деца |
|
|
Вероника Иванова: "Здравейте, доколкото разбирам има очаквания от страна на възрастните, които детето не изпълнява.Важно е да се изясни какво за възрастния означава не показва привързаност.Добре е да се изясни казуса в среща с колега-писхолог, в града, в който живеете."
За голямо мое съжаление бих искала много да отида на психолог в София(и въпреки че живея много близко до столицата) в момента съм бременна и състоянието не ми позволява.Моята тъга е тази,че малкото ни момченце не показва някакво предпочитание към мен и аз много се натъжавам.Отглеждаме го заедно с мъжът ми и 12 год.ни дъщеря.Аз също участвам в отглеждането но забелязвам че момченцето ни се чувства добре в компанията на кака си и татко си.Имам предвид че на тях се смее,на тях протяга ръце за гуш,за тях плаче когато примерно излязат от стаята.А аз незнам защо така се получава.Навсякъде пише че малките бебета и деца не могат без майките си а при мен излиза обратното.Страх ме е че намразвам собственото си дете а не искам така.Аз пиша стихове и много любвеобвилни от тях съм посветила на момченцето си.Объркана съм какво да правя и освен да си поплаквам незнам какво да измисля.Усещам че започвам дистанция от малкото си дете а не искам това да се случва.....
|
|
Върнете се в началото |
|
|