Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Мариана Site Admin- Педагог
|
Пуснато на: Чет Мар 18, 2010 10:13 pm Заглавие: Big Brother family |
|
|
Скоро стартира „Big Brother family”, с какви нагласи очаквате участието на семейства и деца? А вие бихте ли участвали?
За повече инфо: www.bigbrother.bg_________________ Добре дошли в НФ "Моето дете": Сайт за настоящи и бъдещи родители, всичко за развитието и възпитанието на детето от 0 до 18г. www.moetodete.com
|
|
Върнете се в началото |
|
dazi Педагог
Регистриран на: 18 Мар 2007 Мнения: 208 Местожителство: гр.Силистра
|
Пуснато на: Пет Мар 19, 2010 10:22 pm Заглавие: Big Brother family |
|
|
За сега не изпитвам особен интерес към предаването! Но в последствие, знам, че някак ще се загледам и зарибя............
За мен този формат и предаване, си е едно изнасилване и изнасяне на личното и топлото и всичко от вътрешността на душата на човека, на семейството. А участието на децата.....те са искренни и неподправени, едва ли ще разберат, че са в предаване. Те ще играят истински. Но се страхувам, че изолацията и стагнацията, ще наложат стрес и някакъв смут в душевноста им.
Сега като се замисля, този формат прилича на една експерементална лаборатория и организаторите и не на последно място ние- зрителите ще сме не само наблюдатели, а участници в един ЕКСПИРЕМЕНТ!!! В който не се знае, кака ще е цената!!!
Мисля, че никога не бих взела учасие, а камо ли да отида със семейството си- дори и за голямата награда да е!!!!
Всеки преценява сам!!
|
|
Върнете се в началото |
|
Мариана Site Admin- Педагог
|
Пуснато на: Чет Апр 01, 2010 4:44 pm Заглавие: Big Brother family |
|
|
Гледам и не вярвам на очите си! Продуцентите на предаването искат да ни убедят, че това е моделът на българското семейство. Е, това не е моделът на моето семейство, на семейството на родителите ми, на баба ми и дядо ми..., на още много познати и приятели. Мислех, че ще видим различни модели на български семейства, различни интелекти и типажи, да сравняваме и противопоставяме, да се поучим и обменим опит, да бъдат поставени в различни забавни ситуации, да има положителни емоции. Но виждам, че са събрани хора само от едно съсловие, съсловието на елементарните простаци, извинявам се за израза! Съсловие на хора без елементарно възпитание и уважение към жената, хора без готовност да бъдат родители, без задръжки и принципи. Освен простотии, епитети, псувни, арогантност и агресия, друго няма. Жалко за децата им и за тези деца и млади хора, които гледат какво става на екрана! Не ми е забавно, не може да ме забавлява глупостта, агресията, униженията, интригите. _________________ Добре дошли в НФ "Моето дете": Сайт за настоящи и бъдещи родители, всичко за развитието и възпитанието на детето от 0 до 18г. www.moetodete.com
|
|
Върнете се в началото |
|
Мама Потребител
|
Пуснато на: Чет Апр 01, 2010 9:43 pm Заглавие: Big Brother family |
|
|
Не бих участвала в подобно шоу, още повече че целта е не да покаже отделните типажи, а да раздели семействата по най- порочния начин.
|
|
Върнете се в началото |
|
|