Национален Форум
Вход Регистрирайте се Въпроси/Отговори Потребители Търсене Национален Форум

Кандидат гимназисти

Създайте нова тема   Напишете отговор    Национален Форум "Моето дете"от 0 до 18 г. www.moetodete.com Форуми » Ученици
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Мариана
Site Admin- Педагог

Пуснато на: Пет Мар 23, 2007 9:01 pm Заглавие: Кандидат гимназисти Отговорете с цитат

Имате ли деца кандидат гимназисти? Споделете за подготовката и изпитите им? Ползвахте ли частни уроци? Какво средно учебно заведение предпочетохте, след 7-ми или след 8-ми клас и защо?

Справочник за кандидат гимназисти:
http://www.gimnazist.deteto.info/pages/fr.HTML
Средни Училища:
http://www.infobulgaria.info/index.php?lang=1&cat=56
http://www.utv.bg/cat/cat_109.html
Регионални инспекторати по образование:
http://www.obrazovanie-bg.com/base/index.php?option=com_weblinks&catid=46&Itemid=23

Последната промяна е направена от Мариана на Пон Яну 17, 2011 12:59 pm; мнението е било променяно общо 6 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mysterious
Потребител

Пуснато на: Сря Окт 10, 2007 1:52 pm Заглавие: Кандидат гимназисти Отговорете с цитат

Дъщеря ми е 7 клас и ще кандидатства тази година. Нямам пари за уроци и ще се готви сама с моя помощ. Но се притеснявам с учителската стачка защото ако нулират годината както се говори, какво ще правим тогава?

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
lidka_kaimakanska1974
Потребител

Пуснато на: Сря Окт 10, 2007 4:45 pm Заглавие: Кандидат гимназисти Отговорете с цитат

Здравейте! Моята дъщеря е 7 клас.То детето иска да кандидатства но е доста притеснена заради стачката.Незнам как тия деца ше се подготвят а да си призная аз немога да и помогна.Може би вторият срок ше ходи на часни уроци но и те са доста скъпи.В момента ходи на уч-ще само за един час защото г-жата им по физика не стачкува.Незнам аз ги подкрепям учителите но мисля че на децата ше им струпа след това доста.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Мариана
Site Admin- Педагог

Пуснато на: Сря Окт 10, 2007 5:17 pm Заглавие: Здравейте! Отговорете с цитат

А аз се притеснявам за матурите, че децата няма да са подготвени и следва да отложат въвеждането им.

Последната промяна е направена от Мариана на Пон Яну 21, 2008 2:36 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
lidka_kaimakanska1974
Потребител

Пуснато на: Чет Окт 11, 2007 5:50 am Заглавие: Кандидат гимназисти Отговорете с цитат

Напълно съм съгласна с вас и за матурите но имаше изказване на една г-жа по новините по тази тема но тя знаете ли какво каза:Това се учи 5год. а не 1 год. и тепърва да се готвят.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ivanka Zaharieva
Психолог

Местожителство: Димитровград, London

Пуснато на: Пет Окт 12, 2007 12:19 pm Заглавие: Кандидат гимназисти Отговорете с цитат

За подготовката и кандидатстването след 7 и 8 клас, както и след 12 клас е необходимо последователност и правилно отношение към образованието и системност на у4енето. Истината е, 4е децата нямат система на у4енето,което се изгрзжда от 1 до 4 клас и се продължава като навик до 7 или 8 клас. Проблемът е комплексен и всеобхватен, като се запо4не от организацията създадена от Министерството, предлаганита програми за работа в у4илище и у4ебници, след което организацията във всяко у4илище и се стигне до уменията за преподаване на у4ителите и контрола на подготовката от страна на родителите.Всеки може да прецени,къде се прекъсва връзката и какво не успял да направи, но за съжаление във вси4ки слу4аи потърпевши са децата.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
Мариана
Site Admin- Педагог

Пуснато на: Сря Юли 09, 2008 6:41 pm Заглавие: Кампания- 2008. Отговорете с цитат

На 11 юли /петък/ 2008 г. около обяд ще бъде обявено първото класиране на учениците, кандидатстващи след седми клас, съобщиха от пресцентъра на Министерството на образованието и науката. Седмокласниците ще могат да видят в кое училище са приети на интернет адреса http://7klas.mon.bg с ЕГН и входящ номер.

SheMeT
Потребител

Пуснато на: Нед Фев 15, 2009 8:50 am Заглавие: Кандидат гимназисти Отговорете с цитат

www.jivotno.com/Chochoto Very Happy Very Happy

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Мариана
Site Admin- Педагог

Пуснато на: Сря Яну 26, 2011 2:53 pm Заглавие: Училища Хасковска област Отговорете с цитат

Училища в област Хасково:
http://schools.haskovo.net/

Мариана
Site Admin- Педагог

Пуснато на: Пон Май 20, 2013 4:59 pm Заглавие: НВО Отговорете с цитат

Национално външно оценяване след 7-ми клас, 2013г:
https://www.youtube.com/watch?v=kKImrM4hFmo

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Национален Форум "Моето дете"от 0 до 18 г. www.moetodete.com Форуми » Ученици Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Google