Национален Форум
Вход Регистрирайте се Въпроси/Отговори Потребители Търсене Национален Форум

Смесените бракове

Създайте нова тема   Напишете отговор    Национален Форум "Моето дете"от 0 до 18 г. www.moetodete.com Форуми » Семейство и родители.
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Мариана
Site Admin- Педагог

Пуснато на: Нед Фев 11, 2007 5:40 pm Заглавие: Смесените бракове Отговорете с цитат

Какво мислите за смесените бракове между хора от различни националности, религии или раси? Имате ли лични наблюдения?

Последната промяна е направена от Мариана на Пет Мар 23, 2007 8:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Ivanka Zaharieva
Психолог

Местожителство: Димитровград, London

Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 6:55 pm Заглавие: Смесените бракове Отговорете с цитат

Много актуална и сложна тема,с много въпросителни и трудна за обсъждане.Всичко е много индивидуално,но е от значение религиозната определеност и културните различия за възпитанието на детето.Имам наблюдения.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
rila
Потребител

Пуснато на: Вто Окт 30, 2007 12:01 am Заглавие: Смесените бракове Отговорете с цитат

На запад черните мъже и жени са хит, но не заради половата им надареност, а заради чувството което дават на жената, да я карат да се чувства специална. Като бях в Париж, се оказа че единствените бели в метрото сме ние с мъжа ми. В Лондон картината е същата. Един друг познат е женен за чернокожа, казва че това е най- прекрасната жена на света.
България е доста изолирана страна, сега като членка на ЕУ може би ще влезе в контакт и с повече чернокожи. Нито аз, нито мъжът ми имаме проблем в контактите си с африканци. Отвратително е че в България думата НЕГЪР не е забранена, унизително е.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
desito77
Потребител

Пуснато на: Чет Авг 28, 2008 5:41 am Заглавие: Смесените бракове Отговорете с цитат

Az sam omajena za tur4in.Imame si malko mom4ence i sam mnogo 6tastliva s nego.Griji se prekrasno za nas a az se 4ustvam nai vajnata.Na baldarina kato mu kaje6 tur4in i nastrahva.Tova sa ne6ta nasajdani s godini i mislq 4e trudno bihme gi prenebregnali.NO vapreki vsi4ko az sam 6tastlia s moq maj i se radvam 4e sam napravila tozi izbor. Razz

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
снежа79
Потребител

Местожителство: Кърджали

Пуснато на: Пет Сеп 05, 2008 3:20 pm Заглавие: Смесените бракове Отговорете с цитат

Аз съм туркиня а мъжът ми българин. Уважаваме се взаимно. Детето ми се казва Георги и смятам да си го кръстя.
Въпреки, че не съм желана от неговата рода всички мразят турците, вярно, че тази омраза е наслагвана от години... Но на времето от тези войни и вражди никой не може да докаже че е чист турчин или чист българин.
Дано няма обидини.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Национален Форум "Моето дете"от 0 до 18 г. www.moetodete.com Форуми » Семейство и родители. Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Google