Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
soniaj Потребител
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 10:14 am Заглавие: Проблем !!!!! |
|
|
Моля помогнете, дъщеря ми е на 6 години и от 10 месеца многократно оскубва миглите и веждите си !!!!!! Налага ли се консултация с психолог??? Пробвахме всички възможни подходи, но резултат няма ... Не знаем какво да правим
|
|
Върнете се в началото |
|
Вероника Иванова Психолог

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 11:19 am Заглавие: Проблем !!!!! |
|
|
Здравейте-консултация с детски психиатър и терапия при детски психотерапевт./Най-добре с аналитична насоченост /.
|
|
Върнете се в началото |
|
Мариана Site Admin- Педагог

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 2:20 pm Заглавие: Здравейте! |
|
|
Да, детето има нужда от консултация със специалист!_________________ Добре дошли в НФ "Моето дете": Сайт за настоящи и бъдещи родители, всичко за развитието и възпитанието на детето от 0 до 18г. www.moetodete.com
 |
|
Върнете се в началото |
|
soniaj Потребител
|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 6:49 pm Заглавие: Проблем !!!!! |
|
|
Благодаря за светкавичните отговори !!!!! Моля ако имате идея ме насочете поне за какво става въпрос и дали има връзка със раждането на братче. Благодаря още един път!!!
|
|
Върнете се в началото |
|
Вероника Иванова Психолог

|
Пуснато на: Пет Яну 09, 2009 7:08 pm Заглавие: Проблем !!!!! |
|
|
Здравейте-едва ли можем да ви насочим предвид,че не познаваме случая.Надявам се при срещата със специалист да намерите верния път.Само по себе си раждането на второ дете е значимо преживяване,но дали е причина или не -това не знаем и не е основното в този случай.Успех!
|
|
Върнете се в началото |
|
Фалконе Потребител
|
Пуснато на: Сря Дек 29, 2010 7:04 am Заглавие: Проблем !!!!! |
|
|
Бре какви неща им хрумват на тези деца...малкия някой път като се сети и искал да сме му слагали гел на косата,видя преди време от батко си и той му мацна малко на косата. Снощи пак изръси:аз съм голям и искам всяка сутрин да си слагам гел.
|
|
Върнете се в началото |
|
|