Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
e36 Потребител
|
|
Върнете се в началото |
|
Tsvetelina_roshkova Потребител
|
Пуснато на: Нед Мар 04, 2007 5:48 pm Заглавие: Бледа втора черта в тест за бременност |
|
|
Не може да се определи с точност какво означава бледата втора черта от теста.При мен лично означаваше положителен,но зависи правилно ли си използвала теста,колко време си изчакала и т.н.За по-голяма сигурност си направи втори,а ако и тогава имаш съмнения-кръвен тест.Успех и да разказваш после!
|
|
Върнете се в началото |
|
Мариана Site Admin- Педагог
|
Пуснато на: Нед Мар 04, 2007 7:46 pm Заглавие: Бледа втора черта в тест за бременност |
|
|
Вероятно тестът е положителен, но препоръчвам още един тест или консултация с гинеколог._________________ Добре дошли в НФ "Моето дете": Сайт за настоящи и бъдещи родители, всичко за развитието и възпитанието на детето от 0 до 18г. www.moetodete.com
|
|
Върнете се в началото |
|
e36 Потребител
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Пуснато на: Пон Мар 05, 2007 6:03 am Заглавие: Бледа втора черта в тест за бременност |
|
|
Отиди при гинеколога си и чуй и негово мнение.Вече може,само не забравяй да пиеш много вода преди прегледа!
|
|
Върнете се в началото |
|
e36 Потребител
|
Пуснато на: Пон Мар 05, 2007 7:20 am Заглавие: Бледа втора черта в тест за бременност |
|
|
Последната ми дата беше на 31.01 и на 09.02 на прегледа с гениколога той ми каза че яйциклетката ми е почти отделена и ако изкаме бебе да го почваме веднага Имам както казах 2 теста но с бледи черти правени на 01.03 и 03.03 кога мога да отида на гениколог аз мисля че е още рано.
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Пуснато на: Пон Мар 05, 2007 2:29 pm Заглавие: Бледа втора черта в тест за бременност |
|
|
Доколкото разбирам цикълът ти е закъснял 1 седмица, изчакай още 1 седмица и иди на лекар! Надявам се бебчо е желан и ще се радваме,ако резултатът е положителен, ако не-другия път! _________________ Добре дошли в НФ "Моето дете": Сайт за настоящи и бъдещи родители, всичко за развитието и възпитанието на детето от 0 до 18г. www.moetodete.com
|
|
Върнете се в началото |
|
e36 Потребител
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
e36 Потребител
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 8:33 pm Заглавие: Бледа втора черта в тест за бременност |
|
|
Честито, надяваме се всичко да бъде наред, ние сме с теб! _________________ Добре дошли в НФ "Моето дете": Сайт за настоящи и бъдещи родители, всичко за развитието и възпитанието на детето от 0 до 18г. www.moetodete.com
|
|
Върнете се в началото |
|
e36 Потребител
|
Пуснато на: Пон Мар 12, 2007 8:51 pm Заглавие: Бледа втора черта в тест за бременност |
|
|
Благодаря за пожеланията ! Пожелавам на всиччи кьсмет и здраве ! Здравето е най ценно и нека пият фолева кисилина казват, че помага. Аз лично я пия вече почти 4 месеца . Успех
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
mama borq Потребител
|
|
Върнете се в началото |
|
e36 Потребител
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Пуснато на: Пон Апр 09, 2007 8:23 pm Заглавие: Бледа втора черта в тест за бременност |
|
|
О, мила,съжалявам!Какво се случи, защо така? Не губи кураж! Ще имаш едно здраво бебче, вярвай в това!_________________ Добре дошли в НФ "Моето дете": Сайт за настоящи и бъдещи родители, всичко за развитието и възпитанието на детето от 0 до 18г. www.moetodete.com
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 6:23 pm Заглавие: Бледа втора черта в тест за бременност |
|
|
е 36, как си, какво става с теб, пиши ни!?_________________ Добре дошли в НФ "Моето дете": Сайт за настоящи и бъдещи родители, всичко за развитието и възпитанието на детето от 0 до 18г. www.moetodete.com
|
|
Върнете се в началото |
|
belladonna Потребител
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Пуснато на: Сря Сеп 19, 2007 1:15 pm Заглавие: Бледа втора черта в тест за бременност |
|
|
belladonna, здравей и добре дошла! Поздравления за добрата новина и лека бременност! _________________ Добре дошли в НФ "Моето дете": Сайт за настоящи и бъдещи родители, всичко за развитието и възпитанието на детето от 0 до 18г. www.moetodete.com
|
|
Върнете се в началото |
|
e36 Потребител
|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 11:30 am Заглавие: Бледа втора черта в тест за бременност |
|
|
Края на юли претьрпях втори медиц. аборт -бебчето ми спря да се развива . Два за 1 година и една операция на която ми отстраниха през януари единия яйчник . Но вьприки всичко не съм се отказала искам този пьт здраво бебче независимо какво ще ми струва .
|
|
Върнете се в началото |
|
tsvetkova1975 Потребител
|
|
Върнете се в началото |
|
zorka Потребител
|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2008 4:35 pm Заглавие: Бледа втора черта в тест за бременност |
|
|
Здравейте,
Днес си направих тест за бременност и имам по-бледа 2-ра чертичка и незнам какво да си месля.Проблемът е,че преди 2 седмици имах бъбречна криза и 2 дни пих ПАПАВЕРИН и НО-ШПА.До преди 1-2 дни имах цистит и пих ЦИСТОН и чай МЕЧО ГРОЗДЕ.Дали нещо от това не е оказало влияние върху теста?
|
|
Върнете се в началото |
|
Aneli79 Потребител
|
|
Върнете се в началото |
|
kamelia_ivanov Потребител
|
|