Национален Форум
Вход Регистрирайте се Въпроси/Отговори Потребители Търсене Национален Форум

Отношенията ви след появата на детето?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Национален Форум "Моето дете"от 0 до 18 г. www.moetodete.com Форуми » Семейство и родители.
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Мариана
Site Admin- Педагог

Пуснато на: Нед Яну 07, 2007 9:57 am Заглавие: Отношенията ви след появата на детето? Отговорете с цитат

Промениха ли се отношенията ви с брачния партньор след раждането на детето?

Цитат:
Бамбина
Потребител:
Отношенията ни си останаха същите, но се промени ежедневието ни.

Цитат:
dudididi
Потребител:
Да,и то само в положителна насока,чуствата станаха още по-силни!!!!!!Имам чуство че съм 3 пъти по-влюбена като тиинейджърите съм постоянно като сме на работа си мисля за него и някой ден ще си загубя главата някъде.

Цитат:
Постоянен гост
Потребител:
Да.Промениха се отношенията ни.Станахме много по-близки и отговорни.Правим много повече компромиси от преди.Много сме щастливи и двамата.

Момичета, разбира се времето и ангажиментите са различни когато двама души се срещнат и излизат и когато станат семейство, съжителстват, появят се проблеми и грижи за децата. Но няма нищо по-хубаво от това, ако любовта, тръпката и уважението се запазят и ако не изгасне огънчето. Нужни са компромиси и разбирателство. Но най-важното е хората да не изгубят способността да разговарят и да се чуват. При нас нещата не са се променили и това е едно от нещата които ме карат да се чувствам щастлива.

Последната промяна е направена от Мариана на Пон Фев 05, 2007 5:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mama borq
Потребител

Местожителство: sofiq

Пуснато на: Нед Яну 28, 2007 8:45 am Заглавие: Отношенията ви след появата на детето? Отговорете с цитат

Да ви кажа честно,като чета мненията по-горе и не ми се вярва.Аз ли нещо съм повредена не знам,но при мен е обратното.Разбира се обичаме се,но не изпитвам онази дива страст като в началото,а сме заедно 3 години-щом сега съм така,какво ли ще е за напред Crying or Very sad

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
Tsvetelina_roshkova
Потребител

Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 12:18 pm Заглавие: Отношенията ви след появата на детето? Отговорете с цитат

Нашите отношения се промениха много.Аз смятам,че е нормално,само едно не ми харесва. Като майка,съпруга и домакиня съм доста натоварена в ежедневието си,а съпругът ми почти не ми помага.Когато е вкъщи се занимава с детето,но-толкова!Рядко пазарува,забравя какво съм му поръчала да купи,не помага в домакинството и все се оправдава с факта,че ходи на работа и е уморен. Ами то и аз съм уморена, изнервена, недоспала и какво ли още не. Но винаги го посрещам с усмивка и се стремя да се чувства добре и уютно вкъщи. Не съм единствената жена с подобни оплаквания,знам.Но все ми се иска моето семеййство да е различно,да е сплотено и задружно,да се подкрепяме и да си помагаме,дори и това да се изразява в изхвърлянето на боклука!

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
снежа79
Потребител

Местожителство: Кърджали

Пуснато на: Съб Сеп 06, 2008 9:39 am Заглавие: Отношенията ви след появата на детето? Отговорете с цитат

И нашите отношения се промениха доста много.Като съпруга, работеща жена, домакиня и майка съм доста натоварена, а мъжо ми не ми помага.Когато е вкъщи се занимава с детето,но- много малко и гледа през почивните дни да ходи на риба! Не ми помага в домакинството / въпреки, че обичам сама да си чистя и шетам из къщата/ и все се оправдава с факта,че ходи на работа и е уморен. Ами то и аз съм уморена от работа и от целия ангажимент в къщи, но няма кой да ме разбере.
И аз искам лично постранство, да изляза с приятелки разбира се без детето както той прави, но УВИ. Поема някой ангажимент единствено ако го помоля, но да се сети сам.....да каже: ще изляза с детето на разходка, за да си свършиш работата спокойно в къщи Shocked НЕ. Crying or Very sad

Site Admin- Педагог

Пуснато на: Съб Сеп 06, 2008 11:12 am Заглавие: Отношенията ви след появата на детето? Отговорете с цитат

Един скромен съвет: Съпрузите трябва да са равнопоставени в семейните задължения и ангажименти. Ние майките също ходим на работа, но освен това домакинстваме, отглеждаме децата и пр. Едновременно сме работещи жени, майки, домакини и съпруги. Много е важно в първите дни на брачния живот и в първите дни след раждането на детето как ще тръгнат нещата в семейството. Не изолирайте бащата, натоварвайте го с ангажименти и отговорности свързани с детето и домашните задължения. Всеки има право на почивка и лично време!

vanq qnakieva
Потребител

Пуснато на: Пон Юни 01, 2009 5:51 am Заглавие: Отношенията ви след появата на детето? Отговорете с цитат

Да и нашите отношения се промениха, много ми помага , но онази страст и пр. при нас като , че ли изчезна .... Не се оплаквам , но ми липсва понякога....

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Национален Форум "Моето дете"от 0 до 18 г. www.moetodete.com Форуми » Семейство и родители. Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Google