Национален Форум
Вход Регистрирайте се Въпроси/Отговори Потребители Търсене Национален Форум

Разочарование

Създайте нова тема   Напишете отговор    Национален Форум "Моето дете"от 0 до 18 г. www.moetodete.com Форуми » Клуб "Тийнейджър".
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Eva Iva
Потребител

Пуснато на: Чет Авг 23, 2007 6:06 pm Заглавие: Разочарование Отговорете с цитат

Здравейте отново, от година си имам приятел, наистина много свястно и добро момче, свикнахме, приятно ни е да сме заедно, въпреки че сме много различни. Родителите му живеят на село, там имат селскостопански бизнес, това е начинът им на живот- поробени в името на храната. Заведе ме няколко пъти на гости и майката веднага започна да ме кара да се включа в земеделската работа от която нищо не разбирам, въпреки всичко опитах се да помогна, за да не стоя сама в къщи, но получих алергия и обрив от които едва се отървах. Искам както до сега да си живеем в града, където е нашият живот и бъдеще, а селото да е място за гости и отдих, но те искат той постоянно и за всичко да ходи там и да помага. Съответно майката не ме одобри, обиди ме, че съм глезена гражданка и повече път за мен у тях няма. Той е раздвоен и явно е под постоянен тормоз, да се разделим и може би натам отиват нещата, а аз не мога така лесно да свикна без него и с това светът за мен свършва. Как да постъпя?

Последната промяна е направена от Eva Iva на Съб Авг 25, 2007 8:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Xitap
Потребител

Пуснато на: Пет Авг 24, 2007 6:58 pm Заглавие: Разочарование Отговорете с цитат

Ами в твоя случай работата е много деликатна, защото той е раздвоен и то между теб и родителите си. Не казваш на колко години сте, но това едва ли е от значение толкова. Все пак му кажи, или теб или къра, както се казва. А и все пак помисли си, щом толкова лесно могат да му диктуват нещата как да стават, дали си заслужава да си с него. Той ако има силен характер нямаше да се чуди, а щеше вече да е избрал. Може и да на съм прав, но с моя опит това мога само да кажа!

Върнете се в началото
Eva Iva
Потребител

Пуснато на: Съб Авг 25, 2007 8:38 pm Заглавие: Разочарование Отговорете с цитат

Здравей и благодаря, че някой ми отговори. На 18 г.съм, а той на 23, отначало всичко вървеше добре, но явно нещата отиват на раздяла. Ако го попитам кой избира, разбира че че не избира мен, а родителите и селото си, пък и не бих искала някой някого да избира, ние не сме длъжни да имаме живота на родителите му, а и все пак цяла седмица учим и работим и в един момент отиваме на гости и хайде на полето, не мисля че е тактично, а който не удържи на полето, значи не става за нищо. Трудно ми е, защото свикнах с него.

Върнете се в началото
Didi
Потребител

Местожителство: Церово

Пуснато на: Съб Авг 25, 2007 10:34 pm Заглавие: Разочарование Отговорете с цитат

Мило момиче, толкова си млада и тепърва ти предстои да живееш! Ако питаш мен, аз не бих останала и секунда до човек, който няма воля да избере пътят в живота си и който се влияе от мнението на своите родители! А и щом майка му се опитва да ви раздели- представи си в какъв ад ще превърне живота ти, ако останеш с любимото и трудолюбиво синче! Бягай далеч от тези хора, мила! Ще мине време и ще го забравиш! Е, разбира се, аз просто ти изказвам своето мнение, а пък по натам ти си реши как ще постъпиш! Желая ти да се справиш и да бъдеш приказно щастлива, с това или някое друго момче! Smile Smile Smile

Потребител

Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 8:10 am Заглавие: Разочарование Отговорете с цитат

Благодаря за мненията ви, мама същото ме посъветва, но исках да чуя и други мнения, защото съм объркана и след като толкова свикнах с него за една година ще ми е много трудно да си представя деня без него. Той не е лошо момче, но явно не може да отстоява своето. Но така или иначе тази ситуация много ни изнерви и отдалечи, как да свикна да живея без него и да продължа напред без това да се отразява на живота ми?

Върнете се в началото
mama
Потребител

Местожителство: bg

Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 1:13 pm Заглавие: Разочарование Отговорете с цитат

Ева ива, изобщо не си го слагай вс това на сърце, още си на 18 , а и мисля ти е твърде рано да се обвързваш сериозно. Писала си , че си свикнала, но връзката не е навик! А и мама свеки Twisted Evil дето ще ревнува цял живот и ще трови вашия е ужасно/имам опит Sad / тепърва ще срещаш хора- не бързай със сериозните обвързвания. Късмет Smile

Върнете се в началото
Весела
Потребител

Местожителство: Хасково

Пуснато на: Сря Окт 03, 2007 5:14 pm Заглавие: Разочарование Отговорете с цитат

Може би моя отговор няма да ти помогне, защото вероятно вече си се справила с това, но ти не си единствена и не си сама. Всяко младо момиче преживява това - и любовта, и раздялата, но важното е да продължиш да живееш с усмивка. Не се затваряй в себе си. Излизай с приятели, говори, пиши пак във форума ако трябва, но не бъди сама в никакъв случай!
Пожелавам ти успех и скоро да намериш Онзи, който ще е готов да се бори за теб, пък било то и с целия свят.

Върнете се в началото
taniaivo
Потребител

Пуснато на: Съб Окт 27, 2007 1:05 pm Заглавие: Разочарование Отговорете с цитат

Весела написа:
Може би моя отговор няма да ти помогне, защото вероятно вече си се справила с това, но ти не си единствена и не си сама. Всяко младо момиче преживява това - и любовта, и раздялата, но важното е да продължиш да живееш с усмивка. Не се затваряй в себе си. Излизай с приятели, говори, пиши пак във форума ако трябва, но не бъди сама в никакъв случай!
Пожелавам ти успех и скоро да намериш Онзи, който ще е готов да се бори за теб, пък било то и с целия свят.
Wink

Върнете се в началото
w1ck3dgam3
Потребител

Пуснато на: Пон Фев 14, 2011 2:20 pm Заглавие: re Отговорете с цитат

Излезте на квартира!
Върнете се в началото
avtshkal
Потребител

Местожителство: Варна

Пуснато на: Вто Юни 21, 2011 4:44 am Заглавие: Разочарование Отговорете с цитат

Не го отделят от родителите му, след някоя друга годинка ще си омръзнете, а той няма да има тогава никого Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Национален Форум "Моето дете"от 0 до 18 г. www.moetodete.com Форуми » Клуб "Тийнейджър". Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Google