Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ANTONOVA_1984 Потребител
|
Пуснато на: Нед Окт 16, 2011 8:31 am Заглавие: Вреди или не работното място |
|
|
Здравейте,занимавам се с производство на електронни платки,използвам калаена паста,има много изпарения,на които съм подложена,бременна съм в 13г.с. и силно се притеснявам дали работната среда влияе върху плода.Моля ако някой може да ми даде някаква яснота,много съм притеснена и незнам от къде да почерпя информация.Благодаря предварително и чакам съвети.
_________________ инката
|
|
Върнете се в началото |
|
Мариана Site Admin- Педагог
|
Пуснато на: Нед Окт 16, 2011 10:02 am Заглавие: Здравейте |
|
|
Съветвам ви да споделите притесненията си с лекаря, проследяващ бременността ви. Принципно, ако работната среда по някакъв начин би повлияла отрицателно върху плода бременната трябва да ползва болнични до термина._________________ Добре дошли в НФ "Моето дете": Сайт за настоящи и бъдещи родители, всичко за развитието и възпитанието на детето от 0 до 18г. www.moetodete.com
|
|
Върнете се в началото |
|
ANTONOVA_1984 Потребител
|
Пуснато на: Нед Окт 16, 2011 12:04 pm Заглавие: Вреди или не работното място |
|
|
Споделих с гинеколога за притесненията ми,но тя не е наясно и ми каза да проуча аз,но аз не знам с кой трябва да се консултирам,а в работата още не съм казала за бременноста,защото се страхувам че ще я изгубя.
_________________ инката
|
|
Върнете се в началото |
|
Мариана Site Admin- Педагог
|
Пуснато на: Сря Май 09, 2012 6:12 am Заглавие: Вреди или не работното място |
|
|
Много жени на ваше място биха излезли в болнични до края на бременността си. А ако личният ви гинеколог не знае кое е вредно и кое не за една бременна, бих се усъмнила в компетентността му като цяло._________________ Добре дошли в НФ "Моето дете": Сайт за настоящи и бъдещи родители, всичко за развитието и възпитанието на детето от 0 до 18г. www.moetodete.com
|
|
Върнете се в началото |
|
kamelia_ivanov Потребител
|
|
Върнете се в началото |
|
|