Национален Форум
Вход Регистрирайте се Въпроси/Отговори Потребители Търсене Национален Форум

Вреди или не работното място

Създайте нова тема   Напишете отговор    Национален Форум "Моето дете"от 0 до 18 г. www.moetodete.com Форуми » Бременност и раждане.
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ANTONOVA_1984
Потребител

Местожителство: sf

Пуснато на: Нед Окт 16, 2011 8:31 am Заглавие: Вреди или не работното място Отговорете с цитат

Здравейте,занимавам се с производство на електронни платки,използвам калаена паста,има много изпарения,на които съм подложена,бременна съм в 13г.с. и силно се притеснявам дали работната среда влияе върху плода.Моля ако някой може да ми даде някаква яснота,много съм притеснена и незнам от къде да почерпя информация.Благодаря предварително и чакам съвети.

Мариана
Site Admin- Педагог

Пуснато на: Нед Окт 16, 2011 10:02 am Заглавие: Здравейте Отговорете с цитат

Съветвам ви да споделите притесненията си с лекаря, проследяващ бременността ви. Принципно, ако работната среда по някакъв начин би повлияла отрицателно върху плода бременната трябва да ползва болнични до термина.

ANTONOVA_1984
Потребител

Местожителство: sf

Пуснато на: Нед Окт 16, 2011 12:04 pm Заглавие: Вреди или не работното място Отговорете с цитат

Споделих с гинеколога за притесненията ми,но тя не е наясно и ми каза да проуча аз,но аз не знам с кой трябва да се консултирам,а в работата още не съм казала за бременноста,защото се страхувам че ще я изгубя. Question

Мариана
Site Admin- Педагог

Пуснато на: Сря Май 09, 2012 6:12 am Заглавие: Вреди или не работното място Отговорете с цитат

Много жени на ваше място биха излезли в болнични до края на бременността си. А ако личният ви гинеколог не знае кое е вредно и кое не за една бременна, бих се усъмнила в компетентността му като цяло.

kamelia_ivanov
Потребител

Пуснато на: Пон Апр 07, 2014 9:40 pm Заглавие: Вреди или не работното място Отговорете с цитат

Консултирай се и със друг лекар !

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Национален Форум "Моето дете"от 0 до 18 г. www.moetodete.com Форуми » Бременност и раждане. Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Google