Национален Форум
Вход Регистрирайте се Въпроси/Отговори Потребители Търсене Национален Форум

Какъв тийнейджър бяхте?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Национален Форум "Моето дете"от 0 до 18 г. www.moetodete.com Форуми » Клуб "Тийнейджър".
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Мариана
Site Admin- Педагог

Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 5:50 pm Заглавие: Какъв тийнейджър бяхте? Отговорете с цитат

Какъв тийнейджър бяхте? Какво сте скривали от родителите си? Какъв тийнейджър искате да бъде вашето дете? Какво не искате да крие то от вас?

Цитат:
Бамбина
Потребител:
Май бях от лошите. Постояно и всичко криех от родителите си. По-късно осъзнх, че те живеят за да сме добре ние и могат да ни бъдат само приятели, а не врагове. Ох, надявам се дъщеря ми да споделя всичко с мен, да ме чувства като приятелка, но дали ще стане така.......

Цитат:
dudididi
Потребител:
И аз нищо не споделях с мойте родители.Доста неща съм им спестила.Не съм била лошо дете,напротив.Не съм се прибирала късно,учех си уроци
те изкарвах прилични оценки(5,6)е естественно и 2 ки съм имала като всеки ученик но са били рядкост.Кротичка бях,не съм им създавала проблеми на мойте.

Цитат:
mamma
Потребител:
Аз бях кротко и безпроблемно дете, не обичах да споделям, не съм им създавала проблеми, въпреки че и аз съм правила щуротийки.

Цитат:
Petuha
Потребител:
O-o-o!Много непослушен.Големи "щуротйи" съм правил.Аз също не съм споделял много с родителите си.Но не бях и лош ученик 4-5-ци.Тогава обаче нямаше наркотици,марихуана и др.Ето от това ще се опитаме да предпазим нашето дете за в бъдеще.А това няма да стане ако няма разговор и споделяне .За това най-вече трябва да сме приятели с децата си.

Аз бях кротко дете и не създавах проблеми на родителите си, въпреки че съм вършила доста неразумни неща и бели. Имам си тийнейджърка и виждам промяната в нея, израствайки от дете в голям човек. Преди всичко в тази възраст бих искала децата ми да са разумни и да нямат тайни от мен.

mama borq
Потребител

Местожителство: sofiq

Пуснато на: Нед Яну 28, 2007 8:59 am Заглавие: Какъв тийнейджър бяхте? Отговорете с цитат

И аз не бях от "буйните",но много рядко споделях особено с майка ми.Много обичах баща си и когато той си отиде от този свят си отиде и част от мен.А за ученето направо си ме мързеше 3,4,5-средна работа.Много бих искала Стефи да е по-ученолюбив от нас с баща му,да спортува за да не се занимава с глупости-наркотици(от това най се притеснявам),алкохол и др.пороци

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
Весела
Потребител

Местожителство: Хасково

Пуснато на: Сря Окт 03, 2007 5:40 pm Заглавие: Какъв тийнейджър бяхте? Отговорете с цитат

Смятам, че не съм толкова лошо хлапе - изкарвам си оценките (за 10 години имах 1 срочна 5), спазвам си вечерния час, не ходя по барове и т.н. и понеже виждам, че всички сте родители и всички искате да сте приятели с децата си искам да Ви попитам (да, знам, аз съм малка и имам още много да уча и т.н., но и аз исках да бъда приятелка с моите родители, обаче така и не успях). Как възпитавате детето си - да не разговаря с непознати, да не пие, пуши, да не прави еди какво си, защото ще последва наказание. Да направи това и онова и онова? Моите родители непрекъснато се повтарят - яж, сядай да учиш, оправи това и онова. Това просто ме отвращава от това, което ми казват. Вие когато сте на среща помните ли какво сте обядвали, обсъждайки важен проект? Ние сме тийнейджъри - имаме нужда от свобода и ако ни я дадете ще разговаряме повече с вас. Може и да сме разхвърляни, да имаме вредни навици - да, но аз лично установих, че всичко е въпрос на това как чувстваш нещата. Надявам се да не ме съдите строго за думите ми.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kremka72
Потребител

Местожителство: Варна

Пуснато на: Пон Окт 08, 2007 11:55 am Заглавие: Какъв тийнейджър бяхте? Отговорете с цитат

ооо,бях много добра ученичка, но в същото време създавах доста неприятности като тийнейджър на моите родители, като например имах гадже металист и ходех с наежена прическа, която си правех с крема за бръснене на татко, по-късно ходех редовно на купони, където си пийвахме порядъчно,абе ... направо се чудя как са ме изтърпяли,а най-интересното беше, че те ми имаха доверие.Мисля, че почти всички тийнейджъри минават през периода, в който се правят най-различни глупости и даже сега се чудя откъде с толкова малко опит в живота сме имали такъв кураж, може би отговора е в хормоните, които сякаш притъпяват разума.Искрено се надявам децата ми да ме приемат като приятелка,но това зависи от мен и дано самата аз да проявявям разбиране, да не ги слагам в клетка и да им дам това от което имат нужда... и бог да ни пази от наркотици .

avtshkal
Потребител

Местожителство: Варна

Пуснато на: Вто Юни 21, 2011 4:43 am Заглавие: Какъв тийнейджър бяхте? Отговорете с цитат

Аз също бях добро дете Smile Не ходех по купони всяка седмица, имах добър успех и споделях с родителите си Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Национален Форум "Моето дете"от 0 до 18 г. www.moetodete.com Форуми » Клуб "Тийнейджър". Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Google