Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Мариана Site Admin- Педагог

|
Пуснато на: Чет Авг 23, 2007 1:45 pm Заглавие: Бебешки дневник |
|
|
Имат ли вашите бебчета дневник в който да записвате всичко ново и интересно, което става в развитието им? С голямо умиление разглеждам бебешките дневници на децата ми. Споделете!
 _________________ Добре дошли в НФ "Моето дете": Сайт за настоящи и бъдещи родители, всичко за развитието и възпитанието на детето от 0 до 18г. www.moetodete.com

Последната промяна е направена от Мариана на Съб Сеп 01, 2007 5:58 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
Keti Потребител
|
Пуснато на: Съб Авг 25, 2007 12:24 pm Заглавие: Бебешки дневник |
|
|
Имаме си дневниче и най-стриктно и подробно го попълвам. Това ще е мноооого ценно нещо някой ден... освен на мама брътвежите има и много снимки (дори и любимите ми ехографски са там) и други неща - отпечатъци от ръчички и крачета, първи отрязан кичур коса, пъпчето... сега ми се насълзяват очите от умиление като си помисля какво беше, камо ли като стане голям човек и съвсем няма да мога да повярвам, че някога е било такова миньонче... освен това е страшно полезно, защото толкова неща се забравят...
|
|
Върнете се в началото |
|
ivadjy Потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 5:45 pm Заглавие: Бебешки дневник |
|
|
И аз се каня да си купя. Засега имам тефтер, в който записвам всичко- кога яде, какво ново е направил за деня и т.н.

|
|
Върнете се в началото |
|
m_a_y_a Потребител
|
Пуснато на: Пет Сеп 07, 2007 1:42 am Заглавие: Бебешки дневник |
|
|
Засега си записвам всичко на един файл, в процес на търсене съм на някакъв друг носител, за да пренеса инфото. Колебая се между албумче с място за писане и дневник.
|
|
Върнете се в началото |
|
hussy Потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 22, 2008 8:01 pm Заглавие: Бебешки дневник |
|
|
Една моя приятелка ми подари такъв след раждането на моята дъщеричка. От тогава го попълваме много подробно и си лепим снимки даже имаме отпечатъци на ръчичките и стъпалцата. Мисля че като порасне много ще и се радва.

|
|
Върнете се в началото |
|
rila Потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 14, 2008 12:05 pm Заглавие: Бебешки дневник |
|
|
Водя дневник още от 5 месец на бремеността. Купих си една сравнително голяма тетрадка с твърди корици. След като се роди Алекс записвах всеки ден какво сме правили, неща които искам да му кажа и разкажа, защо сме взели едно или друго решение. След прохождането записвам само най- важните моменти, за повече няма нито сили, нито време.
|
|
Върнете се в началото |
|
Blondi Потребител
|
Пуснато на: Сря Мар 05, 2008 10:05 pm Заглавие: Бебешки дневник |
|
|
Аз нямам но му правя албуче със снимки на фотошопа-рамкирани с надписи.От всеки ден избирам по една снимка и ги рамкирам . Става красиво. 
|
|
Върнете се в началото |
|
снежа79 Потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2008 9:34 am Заглавие: Бебешки дневник |
|
|
А да попитам. Дали има такива дневничета готови в интернет за да си истегля и да си го попълвам????????????????????????????
|
|
Върнете се в началото |
|

|
|
Върнете се в началото |
|
amber Потребител

|
|
Върнете се в началото |
|
maminka_08 Потребител
|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2009 1:28 pm Заглавие: Бебешки дневник |
|
|
ne nqmam imali v saita nqkade
|
|
Върнете се в началото |
|
ЕЛИЦА Потребител

|
|
Върнете се в началото |
|

|
Пуснато на: Съб Фев 21, 2009 7:41 am Заглавие: Бебешки дневник |
|
|
Да, продават се и по магазините или по-точно по книжарниците._________________ Добре дошли в НФ "Моето дете": Сайт за настоящи и бъдещи родители, всичко за развитието и възпитанието на детето от 0 до 18г. www.moetodete.com
 |
|
Върнете се в началото |
|
|