Национален Форум
Вход Регистрирайте се Въпроси/Отговори Потребители Търсене Национален Форум

"Мамо, танцувай с мен"!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Национален Форум "Моето дете"от 0 до 18 г. www.moetodete.com Форуми » Бременност и раждане.
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
evi06
Потребител

Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 10:38 am Заглавие: "Мамо, танцувай с мен"! Отговорете с цитат

Здравейте мамчета!
Съвсем наскоро родих своето момиченце и през цялата бременност танцувах. Искам да споделя с вас , че страшно добре ми се отрази. Танците се оказаха нещо изключително благодатно. През цялото време , а и след раждането не съм изпадала в никаква депресия. Поддържаха доброто ми настроение. Благодарение на плавните движения нямах никакви проблеми с краката- подувания, разширени вени и т.н. За да танцуваш трябва да заемеш правилна стойка и от тук нямах болки в гърба и кръста. Бебчето ми беше толкова спокойно докато танцувах , че имах усещането че и то се наслаждава на приятната музика. Сега когато се роди и има тежки моменти като невероятни колики , ставам даже посреднощ и и пускам познатите ритми . Тя ги разпознава сякаш и се успокоява. Невероятно е , но е факт! По време на часовете по танци намерих и много приятелки. Препоръчвам ви ги!

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Мариана
Site Admin- Педагог

Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 1:58 pm Заглавие: Здравей! Отговорете с цитат

Разбирам те и ти вярвам, музиката има вълшебна сила, а бебетата чуват и разбират настроенията и околната атмосфера. Ще си призная, че в новогодишната нощ, когато трябваше по термин да се роди дъщеря ми, танцувах. Razz

Мама Фабияна
Потребител

Местожителство: София

Пуснато на: Съб Юли 28, 2007 1:00 am Заглавие: "Мамо, танцувай с мен"! Отговорете с цитат

Бебетата са щастливи,когато майките са щастливи!

Потребител

Местожителство: Харманли

Пуснато на: Чет Яну 08, 2009 1:15 pm Заглавие: "Мамо, танцувай с мен"! Отговорете с цитат

И аз танцувах през цялата бременност.А сега танцуваме заедно с дъщеря ми.

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Национален Форум "Моето дете"от 0 до 18 г. www.moetodete.com Форуми » Бременност и раждане. Часовете са според зоната GMT
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Google