Мариана Site Admin- Педагог

|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 7:50 pm Заглавие: Биг Брадър. Сървайвър. |
|
|
Цитат: | Кристина
Потребител:
Какво мислите за Биг Брадър ??? Ще го гледате ли?
А за "СЪРВАЙВЪР" ? |
Цитат: | Мама
Потребител:
Да,непременно, мисля да гледам доколкото е възможно и Биг Брадър и Сървайвър. До сега съм гледала предните издания на Биг Брадър, не зная доколко е вярно, но сега май ще участва и бременна жена. Всъщност това са единствените ни развлечения през този сезон, вече се мръква рано, става студено и няма къде да ходим с малки деца. Това е едно малко разнообразие за нас обикновените мами. |
Да,ако имам възможност. Надявам се Биг Брадър тази година да е по- интересен, за разлика от миналата година, когато ми действаше по-скоро тягостно, заради семейните разпри и детето Данаия. Сървайвър очаквам определено с по-голям интерес.
Цитат: | Кристина
Потребител:
<<<<< това са единствените ни развлечения през този сезон, вече се мръква рано, става студено и няма къде да ходим с малки деца. >>>>>>>>>>
Тука си много права,наистина е така ! |
Цитат: | Вили
Потребител:
Ще имаме интересна тема за разговор до Коледа. Интересно какви хора ще участват и в какви ситуации ще изпаднат. |
Цитат: | Eva Iva
Потребител:
И аз гледах шоуто, но не редовно. Ще ми бъде интересно как са го измислили тази година, но може би Сървайвър ще предизвика по-голям интерес. Миналата година много дразнещо ми въздействаше семейната драма между двамата съпрузи в Биг Брадър и много се разстроих от отвратителното държание на Виолета към детето й във Вип Брадър. Надявам се тази година шоуто да ни донесе повече положителни емоции. |
Цитат: | Вили Йорданов
Модератор:
Ако съм свободен ще гледам Биг Брадър и Сървайвър, но само ако са интересни. В) |
Какви са първите ви впечатления за участниците в шоуто? Кой ви е най-симпатичен? Как си обяснявате участието на бременната жена? Моят отговор: Определено по-голямата част от участниците не ми допадат, симпатични са ми Палома и Гаро, може би и Боби По отношение на бременната коментарът е излишен или по-скоро нямам думи.
Цитат: | amber
Потребител:
Чудя се как може Палома да ти харесва,а да се въздържаш от коментар за бременната жена Shocked Може би това че Палома скача в леглото на първият срещнат? Или че е танцьорка в дискотека? Или че се напи като куче още първата вечер и легна с напълно непознат (а това че после не помнеше е отделен въпрос). |
Казах,че от пръв поглед визуално са ми симпатични Палома, Гаро и може би Боби и Тодор. Но когато ги опознаем е напълно възможно мненията да се променят. В първото предаване никой все още не беше показал качествата си. Разбира се, че не оправдавам постъпките на това момиче от последната вечер, а това че е танцьорка не е порок. По отношение на бременната жена ще се въздържа от коментар, защото за мен не е нормално в осмия месец от бременността си да участва в подобно шоу, да пуши, да наранява по такъв начин съпруга си и т.н. Определено аз не бих се чувствала комфортно в подобна компания, не мисля че някой ми харесва или че би бил нпр.мой приятел. Но споменах кой ми е симпатичен визуално от първо виждане.
Цитат: | amber
Потребител:
"...а това че е танцьорка не е порок..." Мда...не е порок,но аз съм леко предубедена към девойчета,който се кълчат полуголи на някой пилон в дискотека, иначе-На мен за сега са ми симпатични Ева и богослова (мисля че се казваше Тодор). |
Потребител:
Може би наистина очакванията ни от Сървайвър бяха прекалено големи, струва ми се скучно предаването. Харесвам Андрей. От ББ мисля, че единственият човек, който е с ума си, това е Тодор. |
И аз мисля, че май единственият човек който е с ума си и се държи адекватно е Тодор. Ще видим кой как ще се представи до края на шоуто.
Цитат: | valentina.1979
Потребител:
И двете предавания са в неудобно за мен време, така че не мога да ги гледам, но следя коментарите в нета и рекламите и горе-долу съм в час Very Happy по темата Winkза бременната ще кажа това- нямам думи, пуши, пие, какво ли не още...., какъв пример е тя за нераждалите момичета , за Гаро - неговият темперамент е по принцип малко холеричен, така го определям аз поне, имам предвид, че не е конфликтна личност, поне не в смисъла на прекия междуличностен сблъсък, но пък стратегиите "на ушенце" владее доста добре - в тях му е силата, Панайот - доста темпераментен, да не забравяме, че е млад и кръвта му още ври и кипи, пък и житейски опит няма почти никакъв...., та.... какъв комента за него въобще - детенце, Паломчето - също, девойче,на другите даже имената не знам... |
Как бихте коментирали постъпките на Светлана? Още за съквартирантите: http://www.bigbrother.bg/
Потребител:
А, тъкмо за Светлана исках да пиша Confused, просто нямам думи да изкажа възмущението си Evil or Very Mad , снощи гледах малко, видях я как не спира да пафка, как хокаше бебчето да ядяло, как не го успокояваше като плаче.... и толкова мъчно ми стана за детето, че превключих канала Crying or Very sad ,ужасно се разстройвам от такива неща. |
Според мен има много противоречие в разказаното от нея. Тя е много объркана, неразумна и наивна. Надявам се поне бебчо да израсне като здраво и добро дете. Не оправдавам пиенето, пушенето, незаинтересоваността й за детето. И аз се разстройвам при подобни сцени, подобно изживях и с постъпките на Виолета към Данаия от Вип Брадър.
А вие бихте ли участвали в Биг Брадър или Сървайвър? Кои са фаворитите ви и кои ще са победителите според вас? Аз специално в Сървайвър не бих участвала за нищо на света, не бих издържала на тези условия, без тоалетни принадлежности и т.н. За съжаление нямам възможност редовно да гледам предаването. В ББ принципно бих участвала, но едва ли ще стане. Гаро определено беше интересен. А може би Тодор ще е поне един от победителите, а може и да греша.
Потребител:
Хм, в "Сървайвър" и аз не бих участвала - закъде съм без огледалце и др. женски принадлежности Laughing Wink , въпреки че, подозирам, употребата им е разрешена Wink ! За ББ - може би преди около 10 г. бих се "навила", при положение, че упражнявах свободна професия..Да не забравя - честито за изгонването на Лана - сега поне майка й ще се грижи за Амбър. |
Потребител:
Определено СВ не оправда очакванията ми. А в ББ бяха събрани само интелектуално ограничени хора. |
Честито на Любов и на Нели! Остава да изчакаме новите издания на предаванията догодина._________________ Добре дошли в НФ "Моето дете": Сайт за настоящи и бъдещи родители, всичко за развитието и възпитанието на детето от 0 до 18г. www.moetodete.com
 |
|