Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Мариана Site Admin- Педагог
|
Пуснато на: Съб Фев 17, 2007 4:16 pm Заглавие: Хомосексуалните "семейства"? |
|
|
Смятате ли,че едно дете би се развивало и чувствало нормално с родители от еднакъв пол? Според мен дори да е обгърнато от много обич и внимание, то ще се чувства некомфортно, когато разбере че родителите на другите деца са майка и баща-мъж и жена.
Още по темата:
http://wp.me/P3LuJ-4k
http://wp.me/P3LuJ-xn
http://wp.me/P3LuJ-io_________________ Добре дошли в НФ "Моето дете": Сайт за настоящи и бъдещи родители, всичко за развитието и възпитанието на детето от 0 до 18г. www.moetodete.com
Последната промяна е направена от Мариана на Пон Ное 21, 2011 7:42 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
adi Потребител
|
Пуснато на: Чет Фев 22, 2007 10:27 pm Заглавие: Хомосексуалните "семейства"? |
|
|
Смятам, че това противоречи на естественото право. Според мен "некомфортно" е меко казано. Това е изкривяване на психиката на детето. Не споменавам за моралната страна на въпроса.
|
|
Върнете се в началото |
|
Mami Потребител
|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 4:38 am Заглавие: Хомосексуалните "семейства"? |
|
|
Не е нормално и съм против хомосексуални семейства да отглеждат дете! |
|
Върнете се в началото |
|
dazi Педагог
Регистриран на: 18 Мар 2007 Мнения: 208 Местожителство: гр.Силистра
|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 1:28 pm Заглавие: Хомосексуалните "семейства"? |
|
|
Смятам, че съдаването на хомосекскуални семейства е неприемливо и противопоказно за отглеждане на дете. Та това пртеворичи на природата. Не напразно "дядо Господ" е създал двата пола. Че като се харесват такива хора, да не объркват и децата покрай тях. Та какъв модел на поведение в семейството ще вижда то.
|
|
Върнете се в началото |
|
Didi Потребител
|
Пуснато на: Вто Май 22, 2007 9:40 pm Заглавие: Хомосексуалните "семейства"? |
|
|
Аз също съм против израстването на едно дете в такова семейство. За мен това е неприемливо, а и децата копират в много случай поведението на родителите си и не виждам, на какво би научила едно дете такава двойка._________________ |
|
Върнете се в началото |
|
Ivanka Zaharieva Психолог
Регистриран на: 05 Яну 2007 Мнения: 115 Местожителство: Димитровград, London
|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 4:33 pm Заглавие: Хомосексуалните "семейства"? |
|
|
Възможно е да съм консервативна,но не бих приела за нормално една хомосексуална връзка за добър възпитателен модел за едно дете. До скоро се приемаше, /а аз и до сега мисля така/че хомосексуалността
е сексуално разстройство. Всички екстравагантни модели на мъже в женски роли е смешно и грозно. Това пречи за половата ориентация на
децата, което води до емоционални, психически и социални проблеми. Ако някой има подобна противоположна ориентация,защо е необходимо да я афишира пред обществото? Освен ако не е подплатена с комерчески интереси. Шарен свят! Кой както му харесва, стига да не пречи на останалите.
|
|
Върнете се в началото |
|
|